torstai 2. marraskuuta 2017

Kuulumiset

Viime sunnuntaina kävin poikien kanssa Helsingin Kirjamessuilla. Se ei ollut suunnitelmissa mutta kun näin netissä kuvan siellä olevasta kaksikerroksisesta bussista Harry Potteriin liittyen niin piti päästä näkemään se bussi ja Luca innostui vähintään yhtä paljon kuin mä. Ollaan molemmat ihan Lontoo- faneja :D Löysin messuilta mun äidille Lapsenlapselleni- kirjan, mutta etsinnöistä huolimatta en löytänyt Lucalle hänen toivomaansa junakirjaa. Joka paikasta kyllä löytyy auto-, traktori-, ja muita työkonekirjoja mutta junakirjat ovat harvemmassa.





Tiistaina mulla oli lääkekontrolli kun olen miettinyt lääkityksen lopettamista tai ainakin annoksen vähentämistä mutta tultiin lääkärin kanssa siihen tulokseen että nyt ei ole hyvä hetki siihen. Tässä hektisessä elämänvaiheessa kun on muuta kiirettä ja väsymystä niin ei kannata laittaa siihen vielä lääkityksen muuttamista. Sovittiin että kunhan jaksan, pidän Sisulle unikoulun ja kun hän nukkuu läpi yön niin voisin vaikka tammikuussa alkaa vähentämään ja juhannuksen aikoihin olla lääkkeetön. Jos siis kaikki sujuu hyvin. Luca on taas alkanut nukkumaan yönsä, onneksi. Eli mulle uni ja jaksaminen kuntoon niin sitten katsotaan sitä lääkitystä. Luulen että jos vain malttaisin mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan, poikien kanssa samoihin aikoihin, se auttaisi jo paljon. 

Illalla käytiin hakemassa Lucalle Facebook- ryhmästä löytynyt Molo Kids- talvihaalari rainbow- kuosissa. Se on IHANA! Oon halunnut jo pari vuotta Lucalle just tuon mutta en ole raaskinut ostaa, ja useimmat ulkovaatteet ollaan saatu äidin kavereilta joten ei ole ollut tarvetta ostaa itse. Mutta vihdoin meillä on tämä ihanuus (:




Tänä aamuna vietyäni Lucan tarhaan, menin Sisun kanssa siihen "depressio"ryhmään. Oli taas ihania keskusteluita muiden äitien kanssa ja harmittaa että ensi viikolla on viimeinen kerta. Keväällä meillä on kuitenkin vielä taideterapiakurssi tämän saman ryhmän kanssa, odottelen sitä innolla (:

Luca menee tänään tarhasta isälleen yöksi eli on vähän iisimpi ilta tulossa. Voisi vaikka järkätä Lucan huoneen kun hän ei ole siellä samaan aikaan sotkemassa :D
Huomenna tarhassa on International food evening jolloin jokainen vanhempi saa tuoda ruokaa joka edustaa hänen kulttuuriaan ja maataan. Luca on siis englanninkielisessä tarhassa ja musta on ihanaa että se on niin kansainvälinen! Lucakin on tässä kolmessa kuukaudessa kehittynyt tosi paljon englannin puhumisessa, ollaan niin ylpeitä <3

Ajattelin kirjoittaa tänään vielä toisen postauksen, pysykää kuulolla & mukavaa päivää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti