tiistai 14. marraskuuta 2017

Kiva viikonloppu takana

Lähdin perjantaina poikien kanssa Lahteen moikkaamaan kaveria joka sai kuukausi sitten ihanan poikavauvan <3 Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa, en tajua miten tähän asti on ollut muka niin vaikea ottaa juna ja lähteä tunnin päähän Helsingistä mutta onneksi he on käyneet täälläpäin. Jatkossa aion käydä useammin, Lucakin niin viihtyy junassa.


Luca & Iines <3


Irenellä ja Jorilla on tuo suloinen kissa Iines jota Lucakin uskaltautui silittämään. Syötiin herkullista tortillapizzaa ja jälkkäriksi kääretorttua ja kahvia ja vaihdettiin kuulumisia. Ilta meni ihan liian nopeasti ja lähdettiin junalle ennen kuutta. Kotimatkalla metrossa Luca nukahti syliin mutta piristyi onneksi kun piti jäädä pois ja kävellä, meillä kun ei ole tuplarattaita vaan Lucalle seisomalauta.


Lauantaina vein pojat ELMA- messuille ja mukaan tuli mun kaveri kahden tyttärensä kanssa ja äiti. Noi messut on mulle vuoden kohokohtia kun saa niitä eläimiä silitellä ja pitää sylissä. Välillä niin harmittaa etten enää voi ottaa mitään lemmikkiä Erickin allergisuuden takia. 












Lauantai-iltana oli mun lapsivapaa eli Erick otti vastuun lapsista ja mä lähdin ensin salille uusine treenihousuineni (<3) ja siitä kaverille ottamaan muutaman lonkeron. Vähän mietin että kannattaako ne salilla kulutetut kalorit ottaa samantien takaisin lonkeroilla mutta eipä ne harvat illat niin haittaa. Kaverilta lähdettiin vielä hetkeksi lähibaariin jossa join muutaman drinkin ja sitten kiltisti kotiin nukkumaan.





Sunnuntaina, isänpäivänä, aamusta lähdin Itikseen poikien kanssa ostamaan Erickille lahjaa kun jäi taas vähän viime tippaan tapani mukaan. Erick ehdotti että tehtäisi jotain kivaa koko perhe joten mentiin Hoploppiin. Se oli aika yllättävää, taisi ensimmäistä kertaa Erickin suusta tulla tuommonen ehdotus että yhdessä tehtäisi jotain koko perhe :D Kiva muutamatuntinen siellä vietettiin ja lähdettiin meidän kaveriperheen luokse kahvittelemaan ja syömään kakkua. Erick jäi vielä kun päätin lähteä poikien kanssa kotiin nukkumaan, eilen kun oli taas tarhapäivä ja aikainen herätys.

Eilen Lucan isä haki Lucan tarhasta luokseen yöksi ja mulla oli mahdollisuus siivota lelut, järkätä paikkoja ja silittää vaatteet. Meillä oli ihan järkyttävä kasa silitettäviä pyykkejä koska vaikka tykkään silittää, se on asia -tai yksi niistä monista asioista- jonka saan aikaiseksi harvoin aloittaa.
Kohta lähden katsomaan Lucan tarhaan lasten esittämän konsertin ja pääsen kuulemaan miten sillä oli mennyt eilinen retki Heurekaan. (:


Semmoista tällä kertaa, palataan ja kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti